nieuwe knp inspiratie.png
tekst jij bent kostbaar.png

Wij zijn geliefd en kostbaar! Een super mooie waarheid die we graag aan zoveel mogelijk mensen door willen geven, juist ook aan onze kinderen. Maar dat valt niet altijd mee in een drukke, snelle tijd waarin veel moet. We proberen, met vallen en opstaan, creatieve manieren te bedenken om met ons gezin stil te worden en God te ontmoeten. Niet omdat wij het allemaal zo goed weten, maar omdat we het verlangen hebben om juist in deze tijd onze kinderen te laten ontdekken waar de beste bron is om uit te kunnen putten. Zoals het zo mooi staat in Amos 5:4:

We hopen jullie hierbij te mogen inspireren om zo samen in de dagelijks praktijk gouden en kostbare  momenten als gezin te beleven die smaken naar meer.

tekst zoek mij.png

En dan ineens staat de wereld op zijn kop. Ineens is alles anders. Waarschijnlijk doe je een poging tot thuiswerken of zet je je zo goed mogelijk in in jouw vitale beroep. Maar daarnaast ben je ook ineens leerkracht, kok, politieagent, kok, activiteitenbegeleider, schoonmaker en ga zo nog maar even door. Best een intense tijd!

Toch zijn er juist ook in deze tijd mooie dingen om van te genieten. Zo ontstaat er misschien wel meer tijd om als gezin toe te leven naar Pasen. Komende week gaan we namelijk op weg naar Pasen en hoe mooi is het om daar elke dag even met jouw gezin bij stil te staan. Om stil te staan bij het de dingen die Jezus voor ons heeft gedaan. En om je daarbij te helpen hebben we in de bijlage een gratis printable, met voor elke dag een moment om als gezin te beleven. Doe je mee! We wensen je een hele mooie week toe

nieuwe knp op weg naar pasen.png
Bestand 'Beleef samen Pasen'
kaart jezus leeft en ik zal leven.jpg
Illustratie: my-beloved
tekst: uit Jezus overwinnaar  van Eline Bakker, Reyer van Drongelen,
Kees Kraayenoord