top of page
nieuwe banner site.png

Over my-beloved

Hoe leuk is het om af en toe eens verrast te worden met een ouderwets  kaartje  door de brievenbus ? Gewoon het idee dat iemand de tijd  en  moeite heeft genomen om je te  verrassen  of te  bemoedigen.  Of hoe fijn is het om een mooi vormgegeven  qoute  aan de muur te hebben hangen,die jou elke keer als je ernaar kijkt bemoedigt  of vertelt wat er echt  belangrijk  is ? Dit zijn zomaar wat dingen waar we bij  my-beloved erg  blij  van worden.  
 

Gezien worden  en je  geliefd voelen   zijn de sleutelwoorden van  my-beloved.  We doen er daarom ook alles aan om met liefde, zorg en passie mooie dingen te maken. Op deze manier willen we een stukje liefde doorgeven. Maar dit willen we ook op een  praktische manier  doen. Daarom gebruikt my-beloved een deel van  haar winst  om te   investeren  in  mensen in nood (dichtbij of ver weg) die wel wat  liefde  kunnen gebruiken.

Miriam Urbanus en Debora Agteres; de gezichten achter my-beloved

My-beloved bestaat uit de zussen Miriam (33) en Debora (29). Leer hen hieronder kennen..

Debora         hulpverlener, mama van 4, nieuwsgierig, tikkeltje eigenwijs. Een huismiep die het heerlijk vind om thuis aan te rommelen en het daar gezellig te maken. Geniet van haar kids. Houdt van lekker eten, bakken (al doet ze dat te weinig), vormgeven en creatief bezig zijn.. Vindt het leuk om mensen te verrassen, cadeaus mooi in te pakken. Inspiratie is overal om me heen, zodra ik ook de rust neem om m'n ogen daarvoor te openen.
Miriam          juf, mama van 4 , creatief, perfectionistisch, zorgzaam. bemoediger, gastvrij. houdt van vormgeven, illustreren, dingen creëren (met naaimachine/haaknaald/papier/potlood/kwast/koken/bakken). Geniet van haar gezin, mensen verrassen, liefde weggeven, sfeer creëren in huis. Haalt haar inspiratie uit de natuur, uit gezin en eigenlijk overal om me heen. Houdt van het verzamelen van qoutes en inspirerende teksten en dan het liefst op een mooie manier. 

Benieuwd naar het verhaal achter my-beloved? Lees het hieronder.

Miriam Urbanus en Debora Agteres; de gezichten achter my-beloved
Miriam Urbanus en Debora Agteres; de gezichten achter my-beloved
bottom of page