top of page

Verzending & Retour

VERZENDING

Levering

Na ontvangst van je betaling zal je bestelling z.s.m. worden verzonden. Dit duurt, indien het artikel voorradig is, tussen de 3-5 werkdagen. Mocht het artikel niet voorradig zijn dan zullen we z.s.m. contact met je opnemen. Onze verzendingen worden bezorgd door PostNL. PostNL heeft na verzending, ca. 1-2 werkdagen nodig om de post te bezorgen.  

 

Verzending Nederland

Voor verzenden van bestellingen binnen NEDERLAND gelden de volgende verzendkosten: 

Brievenbus post (tot 100 gram) : €2,95   

Brievenbus pakket (tot 2kg): €4,95

Pakketten t/m 30 kg: €6,95

 

Verzending België & Duitsland
Voor het verzenden van bestellingen naar België & Duitsland hanteren we de volgende verzendkosten van Post.nl.

Brievenbus pakket: € 11,95

Pakketen t/m 5 kg: € 19,50

Paketten t/m 10 kg: € 25,00

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen tijdens verzending via Postnl. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor vertragingen bij Postnl. Uiteraard zullen we er wel alles aan doen om eventueel zoekgeraakte bestellingen te traceren.

RETOUR

Hopelijk ben je zo blij met jouw binnengekomen pakketje, dat je er lekker van kunt gaan genieten. Toch kan het zo zijn dat de artikelen niet aan je verwachtingen voldoen. In dat geval heb je het recht de artikelen binnen 7 werkdagen retour te zenden. Vooraf dien je my-beloved op de hoogte te stellen van deze retourzending. Je ontvangt dan duidelijke instructies over het terugsturen van de producten. De artikelen dienen bij retourzending ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Indien aan alle voorwaarden is voldaan wordt het aankoopbedrag binnen drie werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort op je rekening.

bottom of page