top of page
nieuwe knp werkwijze geboorte.png
knp onze producten geboortekaartjes werk

Wat leuk dat we iets voor jullie kunnen betekenen bij het maken van jullie geboortekaartje!

 

Hoe werkt het?

In de onderstaande stappen leggen we jullie uit op welke manier we te werk gaan bij het maken van een geboortekaartje naar jullie wens.

Onze werkwijze

1. Kiezen van een kaartje

Het kiezen van een kaartje kan op twee manieren. Jullie kunnen kiezen voor een bestaand kaartje dat jullie op onze website hebben gezien of jullie kunnen kiezen uit een kaartje op maat.

2. Offerte aanvragen
Via dit formulier. kunnen jullie aangeven op welk kaartje (bestaand of kaartje op maat) jullie keuze is gevallen. Daarnaast kunnen jullie op het formulier al jullie andere wensen (kleuren, papierformaat etc.), voorkeuren, teksten en extra opties (confetti, labels, enveloppen etc.) aangeven. Probeer dit zo compleet mogelijk in te vullen, dan kunnen wij een duidelijke offerte voor jullie opstellen.

 

3. Ontwerpen van de kaart
Wanneer we van jullie  een akkoord hebben op de offerte, gaan we aan de slag met het ontwerpen van jullie geboortekaartje.  binnen 3 weken ontvangen jullie een eerste digitale ontwerp.  Dit ontwerp passen wij nog drie keer kosteloos voor jullie aan. In totaal ontvangen jullie  dus (indien nodig) 4 digitale proefontwerpen. Willen jullie hierna toch nog iets wijzigen, dan is dat uiteraard mogelijk. We vragen hier dan 20 euro per correctieronde voor.

 

4. Gratis proefdruk
Wanneer jullie helemaal tevreden zijn met het eindresultaat, ontvangen we graag een akkoord. Na dit akkoord gaat jullie kaartje naar de drukker voor een Gratis proefdruk, zodat jullie het kaartje in het echt kunnen bewonderen. Binnen 5 werkdagen ontvangen jullie het kaartje in de brievenbus.

5. Akkoord proefdruk en betaling
Als jullie het kaartje ontvangen hebben en deze helemaal naar wens is, ontvangen we graag een laatste akkoord op het kaartje. Mocht je toch nog niet helemaal tevreden zijn dan kunnen we nog één keer kosteloos wat kleine aanpassingen doen. vervolgens ontvangen jullie de definitieve factuur en is het wachten tot de kleine geboren gaat worden. 

6. Geboorte van de baby
Hoera, jullie wondertje  is er! Gefeliciteerd! We ontvangen graag alle ontbrekende gegevens en foto’s die nodig zijn om het kaartje helemaal af te kunnen maken. Jullie ontvangen dan het definitieve digitale ontwerp van het kaartje. Controleer alle gegevens nog eens  goed.  Na jullie akkoord verzenden wij het kaartje naar de drukker.

 

7. Verzenden van de kaartjes
Natuurlijk willen jullie de geboortekaartjes het liefst zo snel mogelijk in huis hebben! Daarom doen we ons best om de kaarten zo snel mogelijk gereed te maken voor verzending. Onze levertijd  is gemiddeld 2-5 werkdagen.
De levertijd is afhankelijk van de volgende factoren: 

- wanneer de baby geboren wordt - door weekend of feestdagen geldt een langere levertijd - opdrachten voor 12:00 uur besteld kunnen dezelfde dag nog   gedrukt worden.

- hoe snel er een akkoord gegeven wordt om de definitieve versie naar de drukker te verzenden.

- het gekozen kaartje. Een standaard kaartje heeft minder tijd nodig dan een kaartje met bijvoorbeeld goudfolie.

 

We verzenden de  kaartjes met PostNL. Jullie ontvangen een track en trace code om het pakketje te volgen.
Het is ook mogelijk om de kaartjes in Ede op te halen.

 

Bestaand kaartje:
Het kan zijn dat jullie op onze website al een heel leuk kaartje hebben gezien die jullie aanspreekt. Dit kaartje kunnen we dan naar wens voor jullie aanpassen. Heb je het kaartje liever op een ander formaat, in een andere kleur of gedrukt op ander papier? Dan kunnen we dit aanpassen. Hebben jullie twee leuke kaartjes op onze website gezien, dan is het ook mogelijk om een combinatie van deze twee  bestaande kaartjes te maken.

Uniek ontworpen kaartje:
Hebben jullie al ideeën bij hoe het kaartje eruit moet komen te zien? Dan gaan wij voor jullie aan de slag om
aan de hand van jullie wensen en ideeën een ontwerp te maken. Vervolgens ontvangen jullie  een digitaal ontwerp met verschillende versies,  waaruit jullie  kunnen kiezen.


 

IMG_0717_edited_edited.jpg
IMG_4478.jpg

Enthousiast geworden? Vraag onze offerte aan!

bottom of page