top of page

Wat de toekomst brengen moge

Bijgewerkt op: 2 jan. 2022


We wandelen heerlijk in het bos. Ineens komt er een grote hond aangestormd, en voel ik een koud kinderhandje in mijn hand glijden.

Zo van, ‘bij mama ben ik veilig en aan haar hand kan ik de hele wereld aan!’

Het kinderlijke vertrouwen hierin raakte me.

Wat zou ik graag zo aan de Hand van Mijn Hemelse Vader willen wandelen! Dat ondanks mijn vragen, mijn twijfels, mijn angsten, mijn zelf willen doen, ondanks alles wat op mij af komt of waar ik doorheen ga ik Zijn hand mag pakken en zal volgen in de wetenschap dat Zijn weg ALTIJD de beste is en wat Hij doet ALTIJD goed is!


tekst wat de toekomst brengt moge: Jacqueline van der Waals

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page